ΧΑΤΖΗΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΑΙΗ

Καθηγήτρια Γαλλικών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό Αττικής. Αποφοίτησα το 1988 από την Ελληνογαλλική Σχολή Θηλέων Πειραιά Jeanne D’Arc και την επόμενη χρονιά απέκτησα άδεια διδασκαλίας και ασκήσεως επαγγέλματος της γαλλικής γλώσσας. Μιλάω επίσης αγγλικά και ισπανικά. Εργάστηκα ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια του Περιστερίου και του Κορυδαλλού ενώ παράλληλα  με επιμορφωτικά σεμινάρια  σπουδών ασχολήθηκα με τις υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής .Από το 1992 απασχολούμαι  στον Ασπρόπυργο σε ιδιωτικές εταιρείες  logistics  ως υπεύθυνη  εξυπηρέτησης πελατών  .

Το 2000 παντρεύομαι με τον Ιωάννη Πίνη και αποκτούμε  δύο κορίτσια, την Θεοδώρα και την Μαίρη . Από μικρή είχα έντονη την επιθυμία ενασχόλησης με τα κοινά και την προσφορά στον συνάνθρωπο και συμμετείχα στα μαθητικά συμβούλια του Λυκείου και νεανικούς συλλόγους της πόλης διαμονής μου.

Από το 2009 έως το 2013 συμμετείχα στον Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου και τον Οκτώβριου του 2014 ίδρυσα μαζί με τον σύζυγο μου  και  άλλους φίλους  Ασπροπύργιους την ΘΡΙΑ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  με σκοπό να συμβάλουμε στη διάδοση της προσφοράς και του εθελοντισμού καθώς και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στα παιδιά του Ασπρόπυργου.

Από τον Νοέμβριο του 2018 είμαι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  δίπλα στον Νίκο  Μελετίου, με τον συνδυασμό «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», διότι η εμπειρία του, το ήθος, και η αποτελεσματικότητα του, στη λύση των προβλημάτων της πόλης του Ασπρόπυργου,  αλλά και η συνεχιζόμενη παροχή υπηρεσιών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, με ωθούν να προσπαθήσω και εγώ από τη μεριά  μου να βοηθήσω αυτή τη δημιουργική πορεία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp