ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΤΙΝΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Ονομάζομαι Σταύρου Ματίνα, γεννήθηκα στις 20 Ιουνίου του 1994  και μένω στην Παραλία Ασπροπύργου. Είμαι απόφοιτος Λυκείου, κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και Αγγλικών. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη.

Έχοντας αγαπήσει όπως είναι φυσικό τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η ανάγκη μου για ενασχόληση με τα κοινά δεν άργησε να φανεί.

Είναι τιμή μου, που συμμετέχω στον συνδυασμό «Ασπρόπυργος- Ώρα Ευθύνης» με επικεφαλή τον Δήμαρχο της πόλης μας Νίκο Μελετίου, νοιώθοντας υπερήφανη και συνάμα υπεύθυνη σε όλους εσάς, που με τη στήριξη και τη βοήθεια σας, θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την πόλη μου.

Αν αναλογιστούμε και συγκρίνουμε τη πόλη μας, με το παρελθόν θα παρατηρήσουμε την τεράστια αλλαγή, που έχει τα τελευταία 13 χρόνια.

Και ακριβώς αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη για εμένα, η ανάπτυξη που πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς.

Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος με ανησυχίες, δεν θα μπορούσε να μη προοδεύει και για αυτό το λόγο, στηρίζω τον Νίκο Μελετίου, που το όνομα του είναι συνώνυμο με την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp