ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Α.Π.Ο. Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου

Ονομάζομαι Σιδηρόπουλος Κυριάκος και είμαι 30 ετών.

Γεννήθηκα στο Τσιμκέντ του Καζακστάν και ήρθα στον Ασπρόπυργο 2 ετών. Ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε μόνιμα στον Ασπρόπυργο. Ολοκλήρωσα τη σχολική μου εκπαίδευση και αποφοίτησα από το Τεχνικό Λύκειο ως υδραυλικός.

Είμαι παντρεμένος και έχω 2 παιδιά.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία 7 χρόνια έχω την τύχη να είμαι Πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο  ‘’Απόλλων Ποντίων’’.

Αποφάσισα να σταθώ ξανά δίπλα στον Νίκο Μελετίου και να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος – ‘Ώρα Ευθύνης», γιατί θέλω κι εγώ με την σειρά μου, φυσικά με τη  στήριξη  σας, να  μου δοθεί η δυνατότητα, να συνδράμω στο έργο που ήδη πραγματοποιείται, αλλά και  σε όλες τις προσπάθειες  αναβάθμισης και εξέλιξης σε όλους τους τομείς. Κυρίως, όμως  στον αθλητισμό, καθότι είναι και το αντικείμενο που γνωρίζω καλά καθώς προεδρεύω στην Ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Ποντίων.

Δεν θέτω βεβαίως,  την παιδεία  σε μικρότερης κλίμακας ενδιαφέροντος,  καθώς πραγματοποιείται τόσο σπουδαίο έργο και ως πατέρας 2 παιδιών, θέλω το καλύτερο για τη  νέα γενιά,  για τα παιδιά μας, γιατί  αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου.

Στηρίζω λοιπόν, τον Δήμαρχο Νίκο Μελετίου και ως ευσυνείδητος πολίτης με όραμα για τον τόπο μου ζητώ τη στήριξης σας, για έναν Ασπρόπυργο που 13 χρόνια τώρα, μόνο προοδεύει γιατί για όλους μας  είναι Ώρα Ευθύνης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp