ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Αισθητικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καζακστάν. Είμαι κάτοικος Ασπροπύργου από το 2000. Είμαι παντρεμένη με τον  Χρήστο Αποστολόπουλο και έχω δυο παιδιά το Νίκο και το Γιώργο.

Σπούδασα στην Τασκένδη στην Ιατρική Σχολή Αχουνμπαμπάγιεβ. Είμαι κάτοχος Διπλώματος Βοηθού Φαρμακοποιού – Παρασκευάστρια Φαρμάκων  (Τ.Ε.Ι.), και Διπλωματούχος Αισθητικός.  Μιλώ και γράφω άπταιστα τη ρωσική γλώσσα. Επίσης έχω άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ με πιστοποίηση E.C.D.L.

Παρακολούθησα σεμινάρια-διαλέξεις Ελληνικής Ιστορίας και Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είμαι Γενική Γραμματέας του Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου, Πρόεδρος του Γυναικείου Κινήματος «Άθληση και Υγεία» και υπεύθυνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Πυρρίχιος – Παοκ. Οι δραστηριότητες του συλλόγου σε κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο είναι γνωστές στην περιοχή του Ασπροπύργου και όχι μόνο.

Σήμερα εργάζομαι ως αισθητικός, ενώ κατά καιρούς απασχολήθηκα στο Κ.Ε.Π. του Δήμου μας. Επίσης εργάστηκα και ως Υπάλληλος Φαρμακευτικής Εταιρείας για 10 χρόνια.

Συμμετέχω στο Συνδυασμό ¨Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης¨, με στόχο την προσέλκυση των κατοίκων της πόλης μας (όλων των ηλικιών) στον αθλητισμό, στην παιδεία και την θρησκεία. Στηρίζω την ανάπτυξη του κινήματος εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Επίσης στόχος μου είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, η διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και η ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος, υγιεινής και ασφάλειας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp