ΡΗΓΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών “Η ΚΡΟΚΩΝΙΣ”

Ονομάζομαι Ρηγάτου Μαρία και είμαι 42 χρόνων, μητέρα 2 παιδιών, 22 και 20 ετών αντίστοιχα. Ο σύζυγος  μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ζούμε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Από τον Μάρτιο του 2014, είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ασπροπύργου «Η Κροκωνίς», ενός συλλόγου, που ίδρυσα με σκοπό την ενεργή και δυναμική συμμετοχή των γυναικών της πόλης μας στα κοινά.

Έχω υπάρξει μέλος της Εθνικής Ελλάδος OKINAWA KARATE και είμαι κάτοχος μαύρης ζώνης και 2 Dan, μία (1) φορά Παναμερικανική Πρωταθλήτρια και δύο (2) φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Για 2 συνεχή χρόνια, υπήρξα ταμίας στο Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα Αγίων Αναργύρων ΠΥΒΑ, ενώ έχω φορέσει και το μαντήλι των Προσκόπων, καθώς υπήρξα βοηθός Ομαδάρχη σε Λυκόπουλα, Ομάδες και Ανιχνευτές.

Το ανήσυχο πνεύμα μου, η θέληση και η όρεξη που διαθέτω για την πόλη μου, με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος- Ώρα Ευθύνης» του Νίκου Μελετίου, γιατί είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα στις ανάγκες του πολίτη, στις ανάγκες της πόλης, στις διεκδικήσεις για τον τόπο μας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp