ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός

Είμαι ο Δημήτριος Ν. Παπαδόπουλος, ποντιακής καταγωγής και από το 1990 είμαι δημότης Ασπροπύργου και παντρεμένος με την οδοντίατρο, Γαλήνη Αντεκελίδου. Έχω δύο παιδιά, την Αγγελική, τεσσάρων ετών και τον Νικόλαο, ενός έτους. Γονείς μου είναι η Αγγελική Παπαδοπούλου, Πολιτικός Μηχανικός και ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, Χειριστής Γερανού.

Σπούδασα στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, λαμβάνοντας τον τίτλο του Καθηγητή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σήμερα είμαι Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, και διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στον Ασπρόπυργο, με αντικείμενο τη μελέτη και την κατασκευή κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου, με ώθησε στην ενασχόληση μου με τα κοινά. Έτσι, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου  Μελετίου «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης». Έκτοτε, έχω εκτελέσει χρέη Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Αυτό το διάστημα είμαι Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Τεχνική Υπηρεσία, με αρμοδιότητα την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ασπρόπυργου.

«Γνωρίζοντας τα καθημερινά ζητήματα του Δήμου, αλλά και τα κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων, που χρειάζονται λύση, έχω σαν στόχο να υπηρετήσω τους δημότες του Δήμου Ασπροπύργου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ, πως εκπροσωπώ όλους εκείνους, που με χιλιάδες κόπους και δυσκολίες προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή τους. Σαν ένας από αυτούς, τους διαβεβαιώνω, ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και με όλες μου τις δυνάμεις μου, θα προσπαθώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Δεσμεύομαι, πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ΟΡΑΜΑ και ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον. Για έναν Δήμο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ. Έναν Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ, που θα λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp