ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ονομάζομαι Αναστάσιος Παπαδόπουλος. Γεννήθηκα το 1983, οι γονείς μου είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και η Αναστασία Παπαδοπούλου. Εγκαταστάθηκα στον Ασπρόπυργο το 1991 μαζί με την οικογένεια μου και είμαι παντρεμένος  με τη Φένια Σιδηροπούλου και πατέρας τριών παιδιών.

Η δράση μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ξεκινάει το 2006, όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ασπροπύργου. Διετέλεσα την περίοδο 2007-2008, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, τον Ιανουάριο του 2009, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου και από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα, είμαι Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Πολεοδομίας  – Περιβάλλοντος – Αειφόρου Ανάπτυξης.

Έχω τη μεγάλη τιμή, οι συμπατριώτες μου, να με έχουν εκλέξει τρεις φορές μέχρι σήμερα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Μελετίου. Από όσες θέσεις μου ανέθεσε ο Δήμαρχος, υπηρέτησα το κοινωνικό σύνολο, με αγάπη και αντικειμενικότητα. Προσπάθησα πάντα να βρίσκομαι στο πλευρό όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις καταγωγής ή πολιτικών προτιμήσεων. Εκπροσώπησα τη Δημοτική Αρχή, σε σημαντικές θέσεις και συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής. Έδωσα την καθημερινή μάχη της συντήρησης των εγκαταστάσεων και της επίλυσης των προβλημάτων των πιο αδύναμων δημοτών.

Θέτω εκ νέου υποψηφιότητα με τη Δημοτική Παράταξη, «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης» του Δημάρχου Νίκου Μελετίου, γιατί πιστεύω σε έναν Ασπρόπυργο ίσων ευκαιριών για όλους, γιατί αγωνίζομαι για έναν ασφαλή Ασπρόπυργο και γιατί θεωρώ ότι η παράταξη μας, λύνει τα κύρια κοινωνικά προβλήματα και δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Σκοπός μου είναι,  η στήριξη των προσπαθειών των νέων ανθρώπων, η βελτίωση της θέσης των αδύναμων και η δημιουργία υποδομών που θα αλλάξουν ριζικά τον τόπο μας.

Θεωρώ ότι η άνοδος του πολιτισμού στον Ασπρόπυργο, περνά μέσα από την αξιοποίηση όλων των  πολιτιστικών παραδόσεων, που υπάρχουν και συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάδειξη της παράδοσης και της μνήμης του Πόντου.

Κάθε μέρα προσθέτουμε και ένα λιθαράκι για τη δημιουργία ενός διαφορετικού  Ασπρόπυργου. Σχεδιάσαμε και δημιουργούμε μια νέα πόλη, μέσα από αντίξοες συνθήκες αλλά με απεριόριστη θέληση. Βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό κάθε δημότη και προσπαθούμε για την επίλυση και των πιο μικρών προβλημάτων του.

Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση, συμμετέχω ξανά για το αύριο με ιδέες και όραμα.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε για να αποκτήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, την πόλη που μας Αξίζει.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp