ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

Οικονομολόγος

Ονομάζομαι Πανουργιά Ελένη, είμαι 24 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο. Είμαι απόφοιτος των Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης και κάτοχος Proficiency και ECDL. Εργάζομαι ως λογίστρια τα τελευταία χρόνια και λόγω της καθημερινής μου  συναναστροφής με τον κόσμο, γνωρίζω τι υπηρεσίες μπορώ να προσφέρω για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου στην Τράπεζα της Ελλάδος  στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η ενασχόληση με τα κοινά, σημαίνει να θέλεις να βοηθήσεις την κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά που μεγάλωσες, που εργάζεσαι. Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά του Ασπρόπυργου, αποφάσισα να συνεισφέρω στην ομάδα του Δημάρχου της πόλης μου, Νίκου Μελετίου  με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος –  Ώρα Ευθύνης», να ενισχύσω το έργο του, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και του περιβάλλοντος, καθώς και όλων των τομέων που αφορούν την  ανάπτυξη του τόπου μας.

Δράττομαι της ευκαιρίας που μου δόθηκε από τον Δήμαρχο μας Νίκο Μελετίου να συμμετέχω στην ομάδα του με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος Ώρα- Ευθύνης», έτσι ώστε το όραμα μας για τον Ασπρόπυργο, να γίνει πραγματικότητα. Η στήριξή σας είναι η κινητήριος δύναμη, για εμένα στην υλοποίηση των ιδεών και των ονείρων μου για τον τόπο μας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp