ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Από το 1970 κατοικώ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Τελείωσα το Δημοτικό στα Νεόκτιστα και το Γυμνάσιο στον Ασπρόπυργο. Είμαι πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανολόγος  με  παιδαγωγικές σπουδές  ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ. Είμαι μόνιμος Εκπαιδευτικός από το 1994, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 1997 εργάζομαι στην Σιβιτανίδειο Σχολή έως σήμερα, στη θέση του Υπεύθυνου Τομέα Μηχανολογίας-Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων. Είμαι εξεταστής Θεωρητικού και Πρακτικού μέρους στις εξετάσεις πιστοποίησης των  Ι.Ε.Κ. καθώς και συνεργάτης-Επιθεωρητής  στην  εταιρία TÜV AUSTRIA  HELLAS, για την πιστοποίηση συνεργειών μετατροπής σε φυσικό αέριο CNG.

Οι θέσεις ευθύνης στις οποίες έχω διατελέσει ήταν αρκετές, όπως το  Υπηρεσιακό Συμβούλιο της  Σιβιτανίδειου Σχολής, η Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ε.Ε.Τ.Ε.Κ., η Ένωση Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ), καθώς και Πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Παναγία Φανερωμένη  στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Επίσης, είχα εθελοντική συμμέτοχη σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το Γραφείο Νεότητας της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε πολιτιστικούς συλλόγους Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Φιλανθρωπικές  προσφορές  κ.α.

Μπορώ να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, αξιολογώντας και την πορεία μου ως δημότης,  ότι η προσπάθειά μου για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας θα συνοδεύονται πάντα με την αγάπη και την αγωνία μου να συμβάλλω, έμπρακτα, στην πρόοδο του.

Η εντιμότητα και η υπευθυνότητα του Νίκου Μελετίου, λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη για εμένα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης», διότι το μέλλον της πόλης μας, πρέπει να το εμπιστευτούμε σε ανθρώπους με εμπειρία, που αποδεικνύουν εμπράκτως τις προθέσεις τους, λειτουργούν  με όραμα, με αστείρευτη θέληση και πάνω από όλα είναι δίπλα στον πολίτη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp