ΜΟΥΖΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οικονομολόγος Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄ Τάξεως

Ονομάζομαι Μουζάκας Νικόλαος  του Παναγιώτη και της Πολυτίμης.

Γεννήθηκα στις 15/08/1982 στην Αθήνα και κατοικώ στον Ασπρόπυργο.

Από το 2000 έως το 2004 σπούδασα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και πήρα το πτυχίο μου.

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου το 2007, με ειδίκευση στην “Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική” στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2007  έως το 2011 εργάστηκα σε λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία.

Από το 2011 μέχρι σήμερα διατηρώ το δικό μου λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο Ασπρόπυργος είναι ο τόπος από τον οποίο κατάγομαι, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Όντας ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή, πήρα την απόφαση να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης», με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας κ. Νίκο Μελετίου. Κοινή η αγάπη για την πόλη αυτή, κοινά τα οράματα για το μέλλον – οράματα πραγματοποιήσιμα, εφικτά, όχι ονειροπολήσεις – κοινό το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που βασανίζουν την καθημερινότητά μας. Αυτά με οδήγησαν στο να μπω στον αγώνα μαζί του.

Έρχομαι μπροστά σας και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, όχι με υποσχέσεις και δελεασμούς, αλλά δείχνοντάς σας το πρόσωπό μου όπως είναι, αυτό ενός νέου ανθρώπου, με γνώσεις, αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά. Σας καλώ να στηρίξουμε μαζί την ήδη επιτυχημένη πορεία του κ. Μελετίου στα τοπικά δρώμενα και να δώσουμε συνέχεια σε ένα μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται στον Ασπρόπυργο, με καινούρια δυναμική και ανανεωμένο ενθουσιασμό.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp