Μαυρίδη Σοφία

Λογίστρια – Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Πρόεδρος ΚΕΔΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο. Είμαι Λογίστρια – Φοροτέχνης και Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Είμαι Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, γνωρίζω Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Αστικό, Εμπορικό και Εργατικό Δίκαιο, ενώ η πτυχιακή μου εργασία είχε ως θέμα την «Εργατική Νομοθεσία» (βαθμός 9).

Σε λίγο καιρό θα είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική», έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Γνωρίζω Αγγλικά, Υπολογιστές, παίζω ποντιακή λύρα, ασχολούμαι με τη Βυζαντινή Αγιογραφία και τη Βυζαντινή μουσική. Είμαι υπεύθυνη της Ενοριακής Επιτροπής Νεολαίας Ποντίων, δραστηριοποιούμαι σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις πανελλαδικά και διδάσκω στο Κατηχητικό Σχολείο.

Έχω εργαστεί σε φορείς και οργανισμούς, όπως ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας, η Εθνική Τράπεζα, η ΔΕΗ αλλά και η Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης το διάστημα 2010-2012. Ταυτόχρονα ασχολούμαι και με τα κοινά.

Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος, το 2006 σε ηλικία 22 ετών και μέχρι σήμερα,  έχω θητεύσει σε πολλές θέσεις προσφέροντας έργο. Στις 14 Μαρτίου 2017 ανέλαβα Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.) και μέχρι σήμερα κατάφερα να τριπλασιάσω τις δομές κοινωνικής μέριμνας που προσφέρει η Κ.Ε.Δ.Α., καθώς στόχος της είναι: «Να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δημότες όλων των ηλικιών».

Τα τελευταία δύο χρόνια που ανέλαβα Πρόεδρος στην Κ.Ε.Δ.Α. με απόφαση του Δημάρχου κ. Νίκου Μελετίου, αναμόρφωσα όλες τις υπηρεσίες και τις υποδομές και σήμερα η Κ.Ε.Δ.Α. παρουσιάζει:

  • Έργο που αφορά 150 παιδιά που φιλοξενούμε στους Βρεφικούς Σταθμούς.
  • Έργο που αφορά 600 παιδιά που τους παρέχουμε δεξιότητες στα προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.).
  • Έργο που στηρίζει και εξυπηρετεί καθημερινά 150 συνδημότες μας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
  • Έργο, με διπλασιασμό των εσόδων της Κ.Ε.Δ.Α. από πηγές εκτός Δήμου, χωρίς δηλαδή να πληρώνουν οι δημότες.
  • Έργο που αφορά στην πρόσβαση στην εργασία για τους ανέργους συνδημότες μας μέσα από το Γραφείο Απασχόλησης.
  • Έργο που αφορά την ψυχολογική υποστήριξη 100 δημοτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

 

Σε μία εποχή που αλλάζει γρήγορα και οι απαιτήσεις των δημοτών για μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη μεγαλώνουν, η ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και ο Νίκος Μελετίου, είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν τη συνέχεια της αναβάθμισης της πόλης του Ασπρόπυργου. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης» του Νίκου Μελετίου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp