ΚΟΝΑΞΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Τελειόφοιτος Θεολογίας Βοηθός Φυσιοθεραπευτή

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977. Έως το 1991 κατοικούσα στο Αιγάλεω κι έπειτα εγκαταστάθηκα μόνιμα στον Ασπρόπυργο, αρχικά στην περιοχή Τρύπα Αλεπούς κι από το 1996 στην Παραλία Ασπροπύργου. Αποφοίτησα από τη Σχολή Βοηθών Φυσιοθεραπευτών με άριστα, και είμαι τελειόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2002 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου και από το 2003 έως σήμερα είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου (σε 7 εκλογικές διαδικασίες).

Την περίοδο 2007 – 2013 έγινε μια επιτυχημένη προσπάθεια διευθέτησης των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου και στοχευόμενης υλοποίησης έργων απαραίτητων για την καθημερινότητα του πολίτη.

Την περίοδο 2014 – 2019 έγιναν πάρα πολλά έργα κι αυξήθηκαν οι δομές του Δήμου μας. Από τις θέσεις ευθύνης που μου ανέθεσε ο Δήμαρχος κι επικεφαλής της παράταξης του συνδυασμού «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης», Νίκος Μελετίου, οι Συνάδελφοι μου κι εγώ είχαμε την ευκαιρία να ανακαινίσουμε κτίρια (σχολεία, αθλητικούς χώρους, παιδικές χαρές & πλατείες, Βρεφικούς & Παιδικούς Σταθμούς), αλλά και να φτιάξουμε καινούριες εγκαταστάσεις (ΚΔΑΠ, Νέοι Βρεφικοί & Αθλητικά Κέντρα).

Όραμα μου, η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Νίκος Μελετίου, το 2007 να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί την τετραετία 2019 – 2023, όπου θα τελειώσουν μεγάλα έργα όπως το 2ο Γενικό Λύκειο, το 4ο Γυμνάσιο, το 4ο & 9ο Δημοτικό, το ΕΠΑΛ,  το Κολυμβητήριο, το Πάρκο της Γκορυτσάς και η αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων και πλατειών του Δήμου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp