ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατασκευαστής Επίπλων

Φίλες και Φίλοι Ασπροπύργιοι,

Είμαι ο Καραγιάννης Ιωάννης του Σωτηρίου, γεννημένος το Μάιο του 1975, γέννημα θρέμμα Ασπροπύργιος. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες, τη Μαρία 23 ετών και την Ευαγγελία 20 ετών.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με την κατασκευή και τη λιανική πώληση επίπλων, καθώς και με την εσωτερική διακόσμηση σπιτιού.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της περιοχής του Ασπρόπυργου, έχω διατελέσει για 10 συναπτά έτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου και Πρόεδρος  του 2ου Γυμνασίου για 3 χρόνια.

Το ενδιαφέρον μου   για τα προβλήματα του τόπου μας, με έκανε να δραστηριοποιηθώ και να δημιουργήσω έναν νέο φορέα μαζί με φίλους και συνεργάτες. Την Εθελοντική Ομάδα Νεοκτίστων Ασπροπύργου (Ε.Ο.Ν.Α.) όπου και προεδρεύω.

Η αγάπη μου για τα παιδιά και το συνάνθρωπο, με ώθησε να δραστηριοποιηθώ με τον εθελοντισμό σε σημαντικούς φορείς, όπως στο «Ίδρυμα Μητέρα» και στο «Σύλλογο Πίστη» (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες).

Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης, είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων του Ασπροπύργου μαζί με τους συντοπίτες μου. Τόσο με τη συνέπεια μου, όσο και με την ειλικρίνεια μου ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών, σε κάθε συλλογική δραστηριότητα που αφορά την περιοχή μας.

Έχοντας σαφή εικόνα για τα βήματα προόδου που έκανε η πόλη μας  με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Μελετίου, ένιωσα την υποχρέωση να είμαι άλλη μια φορά υποψήφιος στο συνδυασμό «Ασπρόπυργος – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Φίλες κι Φίλοι, με τις αγνές μου προθέσεις και τη στήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμα καλύτερο και να αποφασίσουμε από κοινού για το μέλλον του Ασπρόπυργου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp