ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Φυσικός

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ασπροπύργου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου με το συνδυασμό    «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης» Νίκος Μελετίου.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι τόσο από την πλευρά του πατέρα μου όσο και από τη μητέρα μου, από τον Ασπρόπυργο. Είμαι παντρεμένος με την Αγιογράφο Μαργαρίτα Μπακογιάννη και έχουμε μια κόρη την Καραμπούλα Κλειώ, Ψυχολόγο.

Το 1984 πέτυχα στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Έχω εργαστεί στην αγροτική οικογενειακή επιχείρηση, ως ελεύθερος επαγγελματίας και παρέδιδα μαθήματα Φυσικής σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, εκδήλωσα το φιλοζωικό μου ενδιαφέρον σαν μέλος του συλλόγου ΟΚΑΔΕ.

Από την εφηβική μου ηλικία ήμουν μέλος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής μου ανέπτυξα έντονο ενδιαφέρον για τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος που φοιτούσα, συμμετέχοντας ως εκλεγμένο μέλος στη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ.

Το 1991 έως και το 1993 εκλέχτηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου, επιδιώκοντας ενεργό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μου.

Το ενδιαφέρον μου δεν άργησε να επεκταθεί και στα κοινά της πόλης που μεγάλωσα και έτσι το 2007 δήλωσα πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης» με τον  Νίκο Μελετίου, με τον οποίο εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου μέχρι σήμερα, ανταποκρινόμενος στις επιταγές της σύγχρονης εποχής και έχοντας ανέκαθεν ως γνώμονα το συμφέρον των πολιτών του Ασπρόπυργου.

Στη Διοίκηση του Δήμου Ασπροπύργου έδειξα από την πρώτη εκλογή μου τη διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, αναπτύσσοντας πλούσια δραστηριότητα ως ενεργό μέλος της Δημοτικής Αρχής από τις θέσεις:

Του Πρόεδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Ασπροπύργου & του Δημοτικού Τηλεοπτικού Σταθμού «Attica TV», τη χρονική περίοδο 2007 – 2010.

Του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ασπροπύργου από το 2011 έως το 2013.

Του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου από το 2013 έως το 2014.

Του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τις χρονικές περιόδους 2010-2011 και 2014-2017.

Του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2017 έως σήμερα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp