ΓΑΒΑΘΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Οικονομολόγος – Εργασιακός Σύμβουλος ΟΑΕΔ

Ονομάζομαι Θανάσης Γαβαθάς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο. Τελείωσα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο.
Οι πανεπιστημιακές μου σπουδές ολοκληρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο METROPOLITAN του Λονδίνου (LONDON METROPOLITAN UNIVERSITY).
Αποφοίτησα με εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Επιστημών και της Διοίκησης και Διεύθυνσης Επιχειρήσεων. Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια με θέμα την οικονομική ανάπτυξη, την ΟΝΕ κλπ.
Υπήρξα εθελοντής σε ομάδες με έντονη κοινωνική προσφορά και εργάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (ΔΕΠΑ-Φυσικό Αέριο).
Από το 2003 εργάζομαι στον ΟΑΕΔ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της απασχόλησης, ΠΑΝΤΑ κοντά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Γνώστης της τοπικής κοινωνίας, των προβλημάτων που την ταλαιπωρούν, αλλά κυρίως των ιδιαίτερα μεγάλων προοπτικών που ανοίγονται παρόλη την αρνητική οικονομική συγκυρία, εκτίμησα πως ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου Ασπροπύργου, δίπλα στον Νίκο Μελετίου, με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος – Ώρα Ευθύνης» και να «ανταποδώσω» με αυτό τον τρόπο, τις ευκαιρίες που μου πρόσφερε ο τόπος μου!
Για την πόλη του Ασπροπύργου, παρά την πολυσυλλεκτική και πολυπολιτισμική διάρθρωση που διαθέτει, ανοίγονται μεγάλες προοπτικές απασχόλησης, γιατί δραστηριοποιούνται οικονομικά, μεγάλες και ιδιαίτερα επιτυχημένες επιχειρήσεις.

ΣΤΟΧΟΣ:ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp