Ο Νίκος Μελετίου εξελέγη Δήμαρχος Ασπροπύργου, το 2006 από τον πρώτο γύρο. Από το 2007, είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ όπου από το 2014 είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α., και μέλος του Συμφώνου Ευρωπαίων Δημάρχων.

     Για 16 χρόνια, από το 1990, εκλεγόταν συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος στον Ασπρόπυργο, τον οποίο υπηρέτησε, επί 12 χρόνια, ως Αντιδήμαρχος, σε όλες τις  θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής.  Διετέλεσε Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Θριασίου Πεδίου.

     Σε όλη του τη διαδρομή, στα κοινά του τόπου του, πορεύεται με πνεύμα ενότητας και ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές του Ασπρόπυργου, της Πρωτεύουσας Δύναμης της Δυτικής Αττικής. Ανάλωσε, το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του, στη συλλογική προσπάθεια, που κατέστησε την πόλη του πρότυπο Εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης, με την υποδοχή και ενσωμάτωση, άνω των τριάντα χιλιάδων Ελλήνων, με καταγωγή από τον Πόντο και κάθε γωνιά της Χώρας.

Είναι επιχειρηματίας, παντρεμένος με τη Νότα Πετρόγιαννου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη που είναι επιχειρηματίας και την Αίμη που είναι εικαστικός.

Ο Δήμαρχος 1
Ο Δήμαρχος 2
Play Video